Våga säga nej till plastikoperationer!

Jag tycker världen har gått för långt när det gäller plastik. Nu för tiden har t.ex botox blivit en självklarhet mellan dagens kändisar, säg vilken känd person som inte har provat?

Jag blir så arg. Varför kan vi inte bara vara nöjda med oss själva? Rynkor är ju något helt naturligt.
Och, man är inte född trasig på nåt vis. Så varför göra så mkt ingrepp på våra vackra kroppar?



        


Kommentarer
Postat av: elin

en poäng där :P

2008-08-23 @ 10:06:29
URL: http://ellijonsson.blogg.se/
Postat av: Elena

Jag är inte mot plastikkirugi på något sätt tycker människor får göra vad dom vill. Men botoxtrenden förstår jag inte. Men vem vill gift instrutat i sitt ansikte, inte jag i alla fall. När jag blir äldre så kör jag nog Jennifer Lopez sätt att förhinder ålerstecken, att ät mycket lax. Det ska tydligen förhinda huden att bli rynkig.

2008-08-23 @ 11:13:32
URL: http://rysslandsdiva.blogg.se/
Postat av: Angel

Håller med dig om det :(

Postat av: Amanda

Kan till viss del hålla med dig om att plastikkirurgi har gått till överdrift på sina ställen, och bortser man från dem som har grova "skönhetsdefekter" så förstår jag inte heller trenden. Men botox används faktiskt till positiva saker också, och att utesluta det helt skulle innebär en negativ sida för många. Dessutom, var tog tanken om att få bestämma över sina egna kroppar vägen?



botox är ett försvagat ämne som används för att förlama nerver. Men botox används inte bara inom skönhetsindustrin, utan även vid behandling mot tex. ymnig svettning, hjärnskaderelaterade spasmer och skelning.

2008-08-23 @ 23:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0